Σύνδεση

6th Greek Barber Festival

Greek Barber Festival-2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Greek Barber Festival που έλαβε χώρα στις 20 & 21 Μαρτίου 2022, στις εγκαταστάσεις του πασίγνωστου και υπερπολυτελούς Club Hotel Casino Loutraki. Τον χώρο επισκέφτηκαν νέοι, ταλαντούχοι και ανερχόμενοι hair barber artists από όλη την επικράτεια, με στόχο να γνωρίσουν από κοντά ασυμβίβαστες, σύγχρονες και εκλεπτυσμένες τεχνικές master barbering από τους πιο top & hot μπαρμπέρηδες στον κόσμο.

Η MOSER πάντα στον «παλμό» των εξελίξεων, υπήρξε μέγας χορηγός της παρούσας εκδήλωσης! Με το περίπτερό της να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον χώρο, όλη η elite και αφρόκρεμα του barbering «πέρασε» για να θαυμάσει την τεχνική υπεροχή των κοπτικών της μηχανημάτων! Το παρών στην εκδήλωση έδωσε επίσης και ο Master Barber Στέλιος Καρούσος! Ως επίτιμος καλεσμένος της MOSER, αξιοποίησε τη δυναμική των «πολυμορφικών» κοπτικών της εργαλείων, παρουσιάζοντας σύγχρονα και πολυδιάστατα barber look κουρέματα! Προσθέτοντας στη vintage & cult αισθητική του παραδοσιακού μπαρμπέρη, stylish & highly artistic πινελιές, παρουσίασε τη δική του οπτική στο σύγχρονο barbering!

Τέλος, η MOSER έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στον πιο Grande Διαγωνισμό της χρονιάς. Τοποθετώντας μία vintage barber καρέκλα στο εσωτερικό του περιπτέρου της και αξιοποιώντας τη μαεστρία των κοπτικών της μηχανημάτων, άφησε τους master barbers να διαλέξουν την αγαπημένη τους MOSER & να φωτογραφηθούν μαζί της! Ο νικητής θα κέρδιζε την επαγγελματική κουρευτική μηχανή KUNO, αξίας 300€. Το αποτέλεσμα; Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να μη σταματήσουν ούτε λεπτό να αναβοσβήνουν!

Η βραδιά έκλεισε με πολλά ακόμη δώρα από την πρωταθλήτρια στο high-end barbering MOSER για τους νικητές των barbering διαγωνισμών, αλλά και νέες, επερχόμενες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες! Ευχαριστούμε που σας γνωρίσαμε από κοντά!